16abril2024

Creació d'un equip de suport psicològic telefònic al Pallars Jussà

L’equip de psicòlegs del Consell Comarcal del Pallars Jussà han establert un servei de suport psicològic per atendre necessitats afectives i emocionals derivades de la situació provocada pe Covid-19.

Els i les professionals que composen els equips psicològics dels serveis socials del Consell Comarcal, han posat en marxa un servei de suport psicològic per atendre a aquelles persones que hagin de resoldre diferents necessitats emocionals i afectives provocades pel covid-19. Aquestes poden anar des de simples orientacions per com gestionar de la millor manera possible el confinament fins a l’acompanyament al dol o com afrontar una mediació en situacions de conflicte, entre altres.

Aquest servei s’atendrà telefònicament al telèfon 620.026.779 durant 7 hores diàries (de 9 a 13 h i de 16 a 19h) de dilluns a divendres.

Recordar que el Consell Comarcal del Pallars Jussà compta també amb un servei on es canalitzen les emergències de caràcter social a través del telèfon 629.441.318 que esta operatiu tots els dies de la setmana.

Per a altres emergències adreceu-vos a:
Violència de masclista: 900.900.120
Violència cap als infants: 116.111

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.